Omkodning af låse

Vi anbefaler altid følgende:

  • Omkodning af dine låse hvis du har mistet en nøgle
  • Få omkodet alle låse når du er flyttet i ny bolig
  • Vi anbefaler at have  2 låse på alle yderdøre
  • Få gennemgået og tjekket dine låse ca. hver 5-10 år.
  • Har dine nøgler et rundt hoved, bør låsesystemet blive udskiftet til noget nyere.

Nordsjællands Låseservice tilbyder omkodning i de fleste låse både systemlåse og almindelige bolig cylindre. Kontakt os på telefon 30 86 18 61.

Omkodning af dine låse er altid en god ide såfremt man overtager et nyt hus, lejlighed eller erhvervs domicil. Man er ikke altid klar over hvem der egentlig har nøgler til ens nye hjem.

At få omkodet sine låse er en billig måde at få nye nøgler til ens låse, derved er man altid klar over hvem der har adgang til ens hjem.

Man kan få omkodet største delen af cylindre der sidder i de danske boliger bla. Ruko cylindre .

Oftest kan det være en god ide at få monteret ekstra låse samtidig med man får omkodet sit nye hus eller lejlighed.

Dækker forsikringen altid ved indbrud ? 

Hvis eksempelvis en gammel nøgle er blevet brugt til et indbrud i din bolig, så dækker forsikringen ikke 100 procent. Nordsjællands Låseservice anbefaler derfor altid at få omkodet alle sine låse ved indflytning eller ved tab af nøgler. Det er tit at tidligere ejere ikke altid lige har fået afleveret alle nøglerne. Det hænder desværre også at man taber eller mister en nøgle og der er nogle der udnytter situationen til at få adgang til din bolig.

Omkodning af lås

Omkodning af låse er en essentiel service tilbudt af Nordsjællands Låseservice, der dækker hele Region Hovedstaden. De anbefaler omkodning af låse i tilfælde af nøgletab, flytning til en ny bolig, eller hvis nøglerne er forældede.

Denne service sikrer, at kun autoriserede personer har adgang til din ejendom. Med omkodning kan man effektivt opdatere sit sikkerhedssystem ved at erstatte gamle låse eller nøgler, hvilket giver en omkostningseffektiv løsning til at opretholde hjemmets sikkerhed. Kontakt Nordsjællands Låseservice for at sikre, at dine låse altid er opdaterede og sikre​

Bliv ringet op og få pris

Ring på tlf. 30861861 eller udfyld vores formular, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Montering og reparation af låse

Ekstra låse

Ekstra Låse er en rigtig god ting at få monteret både privat og i din virksomhed.

Adgangskontrol

KONTROLLER HVEM DER HAR ADGANG

Der er mange fordele med adgangskontrol – gør det nemt at styre hvem der har adgang til din virksomhed eller anden ejendom!