Dørautomatik

Skal en dør eller port være fuldautomatisk, er der brug for noget dørautomatik. Dette indebærer oftest også en føler, udtryk eller andet der kan sørge for at døren eller porten lukkes og åbnes på de rigtige tidspunkter.

Dørlukkere
Dørautomatik fjernbetjening dør

Nordsjællands Låseservice montere bland andet Ruko dørautomatikker

Dørstyring, hvilket indbefatter både dørlukkere og dørautomatik, sørger for at åbne og lukke dørene, så der opnås en bekvem og smidig persontrafik. Der findes dørstyrings løsninger til både enkelt- og dobbeltdøre samt til sekventielle døre. Dette giver dig mulighed for at finde en løsning der passer til din virksomhed. Når man snakker om dørstyring, er det essentielt at driften og kvaliteten er i top. Disse systemer bliver ofte anvendt på døre i virksomheder og offentlige bygninger med høj trafik.

Det elegante og tidløse design passer ind i både den moderne og traditionelle arkitektur. De anvendte materialer er valgt for at give en sikker drift under selv de hårdest tænkelige forhold.

Hos Nordsjællands Låseservice finder du to typer af dørstyring, dørlukkere og dørautomatik. Under hver af disse kategorier har du et stort udvalg af muligheder. Blandt andet hvad angår aflåsning og synkronisering af dørene.

Dørlukkere medfører en holdbar og elegant dørstyring

Dørlukkere lukker døren let og lydløst. Disse er uundværlige til steder, hvor der skal være branddørslukkesystemer. Derudover bidrager dørlukkere desuden til at spare på varmen, da døren automatisk lukker i. Vores design er enkelt og stilrent, så du får her et system der kan passe ind alle steder. Systemet kan udvides og tilpasses nye typer af døre, hvis der skulle være behov for dette. I vores sortiment finder du både almindelige dørlukkere samt komfortløsninger, hvilket betyder at åbnemodstanden bliver mindre jo mere man åbner døren. Læs her mere om dørlukkere her.

Dørautomatik giver dig en driftssikker dørstyring

ASSA ABLOY dørautomatik åbner og lukker døren let og lydløst. Med automatisk dørstyring kan du sikre, at dine medarbejdere undgår at være i kontakt med den samme dør og det samme håndtag flere gange om dagen i deres færden rundt i bygningen. Dørene åbner og lukker let og lydløst, uden du behøver at bruge hænderne til at skubbe døren op. Du åbner blot døren ved at holde eksempelvis et adgangskort foran en kontaktløs læser, og døren vil åbne.

Dette sikrer en bekvem adgang – både ved almindelig gang rundt i bygningen, og når man ikke har en ledig hånd til at åbne døren med. Med denne type af dørsikring er det vigtig, at systemet er driftssikkert hele året rundt, så folk kan komme rundt i bygningen, som de har behov for. Ved at vælge denne løsning har du mulighed for at justere åbningstiden på døren.

Dørstyring er vejen til smidig persontrafik

Mange store virksomheder eller offentlige institutioner har hver dag en masse mennesker, der skal passere gennem dørene i bygningen. Dette kræver et system der kan løfte denne opgave. Dørstyringssystemer er en god og solid løsning, der sørger for, at dørene åbner eller lukker, når der er behov for det.  Med disse systemer har du blandt andet mulighed for at styre lukkekraft eller åbningstiden på døren. Mange af vores modeller er velegnet til branddøre. Sortimentet byder både på dørstyring til enkelt- og dobbeltfløjede branddøre.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Hvis du vil vide mere om vores produkter hvad der kunne være den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Dørautomatik
Dørautomatik

Bliv ringet op og få pris

Ring på tlf. 30861861 eller udfyld vores formular, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Montering og reparation af låse

Ekstra låse

Ekstra Låse er en rigtig god ting at få monteret både privat og i din virksomhed.

Adgangskontrol

KONTROLLER HVEM DER HAR ADGANG

Der er mange fordele med adgangskontrol – gør det nemt at styre hvem der har adgang til din virksomhed eller anden ejendom!