Alarm

En tyveri alarm er en effektiv sikring for både privat boliger og erhvervsvirksomheder i hele Nordsjælland og København

Herunder får du en række fordele ved et alarmsystem:

I mange tilfælde vælger tyven, at tage en anden “kunde” hvis der er mærkater på vinduerne fra et anerkendt alarmfirma. Det er dog ikke altid nok med mærkaterne eller for den sags skyld tyverialarmen. En tyverialarm kan ikke stå alene mod tyven, men det er et rigtig godt supplement.

Vi kommer ud og tager bestik af opgaven og tager en fornuftig snak med dig som kunde. I samarbejde finder vi den korrekte løsning der passer ind i din hverdag – det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, men samtidig også er godt sikret.

Nordsjællands Låseservice  samarbejder med førende producenter af alarm systemer og vi tilbyder en serviceaftale (hvis ønskes), hvor vi løbende kontrollerer, at din tyveri alarm fungerer optimalt.

Vi montere alarm for mange i hele nordsjælland vi er derfor altid tæt på dig.

Vi er ligeledes forhandler af PROTECT tåge generatorer / kanoner. Det er en rigtig fornuftig udvidelses mulighed af dit alarmsystem. Vi kommer gerne ud og demonstrerer dette i dine lokaler således, at du selv kan opleve effekten af tågesikring.

For erhvervskunder kan vi tilbyde leasing af et tyverialarm system således at det ikke påvirker likviditeten nu og her, men er en løbende udgift på driftsbudgettet i stedet.

For privatkunder kan vi tilbyde lejeaftaler, hvor alt er inklusive (kontrolcentral samt service)

Vi står disponible med vores erfaring og viden, til fri brug for dig som kunde du behøver bare at ringe og lave en aftale — og så er det ganske uforpligtende.

Ønsker du også adgangskontrol kan vi også tilbyde det.

Kontakt os for en uforpligtende snak idag.

Hvis du står og mangler en Alarm i Nordsjælland så skal du overveje at ringe til os. Vi er din profesionelle sikringspartner også når det gælder alarm.

Alarm

Bliv ringet op og få pris

Ring på tlf. 30861861 eller udfyld vores formular, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Montering og reparation af låse

Ekstra låse

Ekstra Låse er en rigtig god ting at få monteret både privat og i din virksomhed.

Adgangskontrol

KONTROLLER HVEM DER HAR ADGANG

Der er mange fordele med adgangskontrol – gør det nemt at styre hvem der har adgang til din virksomhed eller anden ejendom!