Dørlukker

Nordsjællands Låseservice leverer alt inden for dørlukker
En dørlukker regulerer adgangsvejen og beskytter døren ved at styre dens åbne- og lukkefunktioner.

Dørlukkere findes både i mekaniske og automatiske varianter (SE DØRAUTOMATIK). Alle modeller kan justeres og indstilles individuelt, så de fungerer, som de ønsker.

Skal døren kunne åbne og lukke automatisk, har vi flere bud på en driftssikker løsning. Har du brug for et større sikringsystem, kan dørlukkere kombineres med automatisk adgangskontrol og alarmer.

Hvad er en dørlukker?

En dørlukker, eller dørpumpe, sørger for at lukke døren mekanisk efter åbning. Dørlukkere er særligt brugbare på døre med meget trafik, samt på branddøre, sikkerhedsdøre og andre døre, der helst ikke skal stå åbne for længe ad gangen. Dørlukkere kan både anvendes på indvendige og udvendige døre, såvel som på enkeltdøre og dobbeltdøre.

Dørlukkere har flere fordele . De er højst brugervenlige, og kan bl.a. hjælpe dig med at spare på varmen og skabe øget driftssikkerhed. Med en dørlukker er det nemlig muligt at sænke tempoet på lukningen af døren, så man undgår uheld og klemte fingre, når døren smækker i.

I dag finder du bl.a. dørlukkere på rigtig mange virksomheder og offentlige institutioner rundt omkring i Danmark, men det er langt fra sikkert, at du har bidt mærke i det. Dørlukkere i dag kan nemlig fås med både skjult og synlig montage. Vælger man en dørlukker med skjult montage, bygges den enten ind i døren, gulvet eller dørkarmen. Synlige dørlukkere derimod monteres enten på døren eller dørkarmen og kan i dag fås i et simpelt, diskret og elegant design, der kan bidrage til en stilfuld indretning.

Nordsjællands Låseservice montere bla. dørlukkere fra Ruko / Assa Abloy og DormaKaba

Vi kan ligeledes tilbyde at montere dørlukkere fra mange andre producenter. Vi har endnu ikke mødt en dør der ikke kan monteres dørpumpe på. Kontakt os derfor idag for en uforpligtende snak.

Dørpumpe og dørlukker
Dørpumper dør anlæg ABDL Anlæg
Dørlukker anlæg nordsjælland
Dørpumpe Nordsjællands Låseservice

Bliv ringet op og få pris

Ring på tlf. 30861861 eller udfyld vores formular, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Montering og reparation af låse

Ekstra låse

Ekstra Låse er en rigtig god ting at få monteret både privat og i din virksomhed.

Adgangskontrol

KONTROLLER HVEM DER HAR ADGANG

Der er mange fordele med adgangskontrol – gør det nemt at styre hvem der har adgang til din virksomhed eller anden ejendom!